Nu stiu daca a fost de la deliciosul lapte cu cacao, baut pe stomacul gol sau pur si simplu tot corpul se rascula impotriva a ceea ce scriam eu, insa in momentul in care am scris titlul, de la burta pe crac in jos… si am fugit la baie.
Dar sa revenim. Am plecat de la munca si astazi am ales ca mijloc de transport autobuzul companiei Codreanu. Singurul de altfel. Monopolul vietii. As fi plecat cu mobra, insa ningea si parca nu sunt chiar kamikaze. Aceasta decizie aveam sa o regret destul de devreme. Cam din momentul in care a aparut autobuzul in gara. Multime in statie, iar autobuzul era un fel de microbuz. Pai asa stiti voi sa faceti afaceri, ba? Bineinteles, eu nu dau din coate si nici nu ma calc in picioare pentru un loc. Prefer sa stau in picioare, ceea ce s-a si intamplat vreo doua statii. Ok, am ales sa cobor cu autobuzul ca sa nu ma ninga. Nu m-a nins, m-a plouat. Exagerez putin, insa tot drumul m-a picurat. Asta inseamna monopol. Preturi mari, umflate si dezinteres total. Codreanu crede ca transporta saci cu cartofi, nu oameni.
Dar sa incetez cu plansul. Am ajuns in Brasov pana la urma, nu?! Ok, din gara am luat-o la pas spre casa.
Ati auzit de strada Sforii? Aia, cea mai ingusta strada din Europa. E in Brasov! Dar de trotuarul Firului ati auzit? Tot in Brasov e. O sa pun si o poza cu el. Daca vreti sa va faceti poze cu cel mai ingust trotuar din lume, mergeti pe 13 Decembrie.
La sfarsit de post adaug un banc sec, din ciclul:
“Ce e mai rece si mai rece decat apa rece?
Apa calda.”

Banc sec:
Ce e mai riscant si mai riscant decat traversatul strazii prin locurile nepermise?
Traversatul strazii prin locurile permise, marcate si semnalizate!
Fir-ati ai dracu’ de soferi chiori.

Trotuarul Firului

Trotuarul Firului

Categories: Uncategorized

1 Comment

slbz · December 12, 2009 at 3:56 am

pai treci si tu cu cheia si fa-ti loc…daca trec mai multi o sa le parcheze altfel. pe romani nu-i inveti altfel :). si daca tot suntem la romanisme ia si citeste aici 🙂 http://i50.tinypic.com/xde5ub.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.