M-am trezit, mi-am facut cafea, m-am admirat la “TV” de vreo doua ori, am barfit pe messenger ca fetele si am inceput sa ma plictisesc, RAU. La orele 17.00 trebuia sa fiu la munca, dar nu mai aveam chef sa stau in casa. De plimbat nu prea aveam pe unde, asa ca m-am echipat si am sters-o spre munca. Dupa ce am ajuns in Predeal, am intrat la un magazin sa imi iau un bidon de Cola (tre’ sa cer sponsorizare de la ei, prea multa reclama gratuita le fac) si un Kent (si la astia). Dupa ce am cumparat si achitat, am iesit afara. In timp ce introduceam cumparaturile in scuter, o tanti dadea cu spatele sa iasa din parcare. Si da ea si da pana poc si piu piu (alarma aluia pe care l-a troscanit). O vad ca isi misca buzele – am presupus ca isi baga sau ca se ruga. In sfarsit, scoate masina in drum, se da jos, merge la masina pe care o troscanise, o admira, face stanga imprejur si o sterge. Nu inainte ca eu sa ii memorez numarul. Eu, martor ocular, cetatean model, imi aprind o tigara si astept. Apare propietarul, se uita crucis la mine, nu intelegea de ce ma indrept spre el. Adevarul e ca in momentul in care vezi un urangutan de 94 de kg, blindat in plastic, iti cam pui intrebari. Ajung langa el, il salut frumos si ii zic sa admire partea dreapta – spate, poate si-a schimbat aspectul. Il pun la curent cu actiunea soferitei, ii dau numarul de inmatriculare – sper sa fie corect – imi multumeste, isi pune mainile in cap si urca in masina.
Acestea fiind relatate, sa stiti ca daca troscaniti pe vreunu’ si sunt in zona, o sa va torn fara nicio remuscare. Daca ar face toti la fel, poate nu ar mai pleca antisoferii de la locul troscanelii. Chiar daca nu au fost victime.
Asfalt uscat si fie ca razele acestei veri sa va incalzeasca inimile si sa va dea numai ganduri bune. Ce lacrimogen a sunat asta lol 😆 . Vara vesnica!


1 Comment

Pasagera · September 14, 2009 at 4:39 pm

Cat spirit civic salasluieste intr-un singur om! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.