Acum mult timp am dat de un topic in care era relatat un accident.

Un motociclist a scris acolo :

mda,din pacate asa e.
un nenorocit cu un camion de 22 tone a iesit dintr-o curte plin cu pamant in bena si a vrut sa faca stanga spre orhideea incalcand linia dubla continua.
motocicleta venea dinspre orhideea spre casa radio si a intrat in camion.viteza:fix40km/h.asa ramasese acul blocat si cam asa era si starea motocicletei.
ceea ce e groaznic e ca motociclistul si pasagera au alunecat sub camionul care a CONTINUAT SA MEARGA .
motociclistul calcat pe jumate, cu organele interne iesite din el picorele rupte oase etc,iar motocilista din cate am vazut calcata pe cap cu creierul iesit din casca si maini /picioare rupte.
cam atata am reusit sa vad pana mi s-a facut rau

DUMNEZEU SA-I IERTE!!!!!!

PS:motocicleta era o honda hornet noua cu numere provizorii

Accidentul s-a intamplat in data de 13.09.2007. Se pare ca soferul basculei inca este in libertate, am inteles ca inca poate sa conduca. Dublu omor si nimeni nu a luat nicio masura. De fapt, din cate am vazut pe forum, au incercat chiar sa musamalizeze toata treaba. Linia dubla continua a devenit dubla discontinua acolo. Procesul s-a amanat si rasamanat. Doua familii au fost distruse. Nimeni nu raspunde, nimeni nu e in spatele gratiilor. Cu toate ca acest caz a fost foarte mediatizat (link catre un fisier video, emisiunea Ochiul Magic – Tvr ), situatia e neschimbata. Criminalul este liber. Asta e tara in care traim, tara in care sunt omorati oameni vinovati doar pentru ca iubesc motocicletele si le conduc. Refuz sa ma obisnuiesc cu ideea ca doua mame isi plang copiii si nimeni nu face nimic pentru a pedepsi vinovatul. Mai adaug o poza, o poza care mi-a provocat o stare de nedescris. O poza care spune totul.

Dumnezeu sa ii ierte…

No comment...

No comment...


1 Comment

Robbie · August 26, 2009 at 1:20 pm

Romania frate.!bagi ..la
Eu propun sa se faca precum in China, ai facuto de oaie, la perete si jet de pe pamant! Macar acolo de frica esti atent la tot ce faci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.