Da frate, o respect, pentru ca e compusa din oameni respectabili, oameni care vegheaza la bunul mers al lucrurilor. Si in special respect departamentul circulatie al Politiei Romane. Oameni extraordinari, plini de cinste si de bunavointa.
Asa cum zice bunul meu prieten GXG , eram 5 scuteristi in plimbarea prin Sacele si ne-am organizat in asa fel incat sa nu ne prinda ploaia. Am plecat de la un “popas” spre Brasov exact cand mai era putin pana la inceperea furtunii. Nu suntem niciunul clarvazatori dar am apreciat ca va incepe macelul si am incalecat pe sei sa nu ne udam. Ei bine doi politisti pardon, militieni utilizatori de Logan alb, ne-au vazut si in marea lor bunovointa s-au gandit sa ne faca o surpriza placuta, ajutandu-ne sa spalam scuterele. Ce stiu eu, al meu era un pic murdar si cred ca nu le-a convenit treaba asta si ne-au oprit. Eu eram ultimul din grup si nu am inteles care a fost motivul pentru care am fost trasi pe dreapta. Din cate stiu eu, un organ de asta trebuie sa aibe motiv sa te opreasca. Deci organul era de fapt militian. Din pacate unul din grupul nu a avut asigurarea la el, era pe firma si asigurarea ramane la firma, sau cel putin asa am inteles si nu am putut face tambalau. Buuun, stimabilii militieni s-au apucat deseneze procesul verbal si au desenat pana a inceput ploia. Cand a inceput ploaia, i-au inmanat nota de plata nefericitului si si-au vazut de drum. Uite asa ne-a ajutat Politia Romana sa ne spalam scuterele. Zic si eu exact ce zicea si GXG, in Sacele am vazut multi “scuteristi” de astia mai africano-indieni, fara casti, fara veste, fara numere. Si circula fara problema cate 2-3 pe un scuter. Si aia nu patesc nimic, nu ii intreaba nimeni de sanatate. Insa pe noi, care pana mea, aveam casti, veste, numere, ne opresc repede sa ne verifice. Mama lor a dreacu de saraci, de ce saraci? Nu in sensul: Eu am mai mult decat ei! In sensul: Sperau la spaga! Pai da! Pe kamikaze aia de ce nu ii opresc? Sa ii opreasca, sa ii verifice, sa le confiste/imobilizeze scuterul (daca e neinregistrat). Dar nu…pentru ca aia nu au bani de spaga sau amenzi si atunci la ce bun? Cineva mi-a zis ca tre’ sa isi faca target-ul, corect, cu tigani nu pot sa isi faca target-ul, aia nu platesc amenzile. Nu ii poate obliga nimeni. Si ajungem iar la tigani…Nu vrea sa scriu 10 pagini, deci nu o sa incep sa bag despre tigani aici.
Respect si sanatate domnilor agenti. Va multumim ca vegheati asupra noastra, va multumim ca existati. Fara voi aveam scuterul murdar, mi-as calcaiu’ in gatu vostru de spagari ordinari, frustrati obositi si melteni de Romanie. Oricine are o mica pila va da cu jet mah pojghite de oameni, de aia va descarcati voi pe niste amarati de scuteristi, frustratilor! Moarte comunistilor! Va doresc sa fiti flasci bai organelor.

Doua organe intr-un Logan
Stau si-a asteapta pe maidan
Vad un grup de scuteristi
Ce mergeau acasa tristi
Tristi erau ca-incepea ploaia
In Brasov nu-i ca-n Mamaia
Organele se gandesc…
Grupuletul il opresc…
Hai baietii scoateti actu!
Si mai repede la dracu!
Si uite asa ei ne-au stricat
Vremea buna de plimbat
Pana acasa am ajuns
Norii negrii au dat in plans
Mama ce ploua…cu ura!
M-am udat pana la… cur 🙂
La organe neincetat
Le voi da ce mi-am udat.

Over and fucking out!
Asfalt liber!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.