Am plecat tarziu de la munca fiindca foca ce trebuia sa ma schimbe a intarziat; nu stiu la ce facultati a fost. Eram foarte calm – focile alea care ma enervasera seara deja aparusera prin receptie, telefonul suna in continuu si asta nu mai venea. Totusi, la un moment dat a aparut, daca nu as fi fost atat de nervos l-as fi primit in urale.
In sfarsit, plecasem spre casa si aveam un morcovel infipt undeva. Ploua si nu stiu de cand au aparut niste denivelari in DN1. Ai impresia ca intra mobra in voblaj. Nasol moment, urata situatie, cred ca a fost cel mai lung drum Predeal – Brasov de pana acum. Pentru ca am mers cu 70 la ora aproape tot drumul. Si uite ca am ajuns si in Brasov, fara incidente ca asa e frumos. Am intrat pe la Selgros sa iau o sonerie, sa nu mai stea focile pe la usi daca dormim noi in serviciu, si una bucata iatagan. Adica un ditamai cutitul de bucatarie. Dupa ce am terminat la Selgros, m-am dus acasa. M-am schimbat, ma inclazisem – eu ma imbrac cu treij de pantaloni si douaj de bluze cand plec la sau de la munca. Insa ieri s-a constatat ceva extorsiune si a fost cald. Dupa ce m-am schimbat, ca orice gospodina, am plecat la piata. Si am achizitionat ceva leguminoase si niste piept de pui. Am ajuns acasa si m-am luat de curatat legume si “pregatit” carne pentru intervenie. In aproximativ o ora aveam totul gata de aruncat pe si in foc. Insa trebuia sa ajunga si Pasagera acasa mai intai. Asa ca am asteptat. Si m-am uitat la un film. Nici nu mai stiu ce film, ca am motait la el. Pe la sase jumatate m-am luat de prajit si copt. Dar asa, incet. Cand era totul aproape prajit si copt am aflat ca vine si Pasagera, deci am mai tras si o salata si un decor la farfuria ei. In sfarsit, eram amandoi la masa, ne-am tras cate un pahar de vin si Pofta buna! Mi-au iesit Gordon Bleu si ciupercile cu cascaval. Tinand cont ca foca mofturoasa a zis ca e cel mai bun ever, cred ca o sa mi-o iau in cap. Dupa ce am mancat, am scos pozele din aparat si i-am trimis si focii cateva. Cred ca ii ploua in gura, ca m-am trezit in juma’ de ora cu ea la usa. Bine, sub flamura plimbarii, desigur. Pe care am si facut-o. Vreo 80 de kilometri in noapte. Initial am vrut sa mergem pana la Belvedere, insa scuterul negru nu isi da husa jos doar pentru atat. Asa ca am plecat spre Predelut. Drumul liiiiiber, noaptea neeeeagra. A fost interesant. De mult nu m-am mai dat noaptea. Bineinteles ca morcovul a reaparut si la mine si la foca. Cu asfaltul ud si vantul lateral nu e de gluma. Mergeam la fel ca si cu cinzeaca, cu 50 la ora. Dupa ce am terminat cu Predelutul si am ajuns in Brasov, am urcat pana la Belvedere, sa contemplam Brasovul noaptea. Nu pentru curbele alea frumoase, pe bune. Insa degeaba ai curbe frumoase cand e fleasca in jurul tau…
Am ajuns acasa ca in zilele bune din vara, la 12 si ceva. Pasagera dormea si nu mi-a reprosat nimic, inca o data. Sarumana. Las ca vine rahatu’ asta de iarna si nu o sa mai ies din casa. O sa mai adaug cateva poze cu tentativa mea de haleala.
Respect!

Update: m-a sunat taica-meu, mi-a vazut ieri statusul: Aaa, what’s cooking doc? Si o crezut ca sunt bolnav. O inteles ca doc = doctor. Tu-i engleza ma-sii… :))
Pace!

Categories: Plimbari

1 Comment

anothergxg · November 11, 2009 at 1:57 pm

foco, am uitat… intre prejmer si harman cand ti-ai stins farurile m-ai speriat.
nu stiu cum telepatia dintre noi ti-a zis ca nu ma mai uitasem in oglinda cred ca de cand am iesit din prejmer si cand m-am “reuitat” nu mai erai; presupun ca ai observat ca prima intentie a fost semnal dreapta si frana, apoi am constientizat ce se intampla si am inceput sa fac “avarii” si ai revenit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.