Sa lamuresc o treaba. Nu sunt pedelist, dar sunt anticomunist. Nu pot decat sa ma bucur de reusita lui Basescu impotriva comunistilor. Nu pot decat sa il laud. A avut impotriva mogulii, cu trusturile lor de presa, cu o gramada de alte partide si multi altii. Toti au aruncat cu rahat, cu rahat de ala naspa in el. Bravo, Base!
Nu am fost la vot, iar aseara, cand peste tot era nea Geoana proclamat presedinte, imi venea sa imi dau palme. Cum am putut sa nu votez? Nu ma asteptam ca atat de multi romani sa fie comunisti. Inca nu pot crede lucrul acesta.
Ati uitat de astea, ma? Sau de astea? Voi, cei care ati votat sangele, voi, cei care ati votat comunismul, sunteti niste aplaudaci. Ati uitat istoria? Ati uitat ce ne-au facut astia rosii?
Oricum, ati luat-o la fundulet. Si imi pare bine. Nu ma pricep la politica, insa innebunesc cand vad cum vor sa fure alegerile, cum arunca cu gunoi in toti cei ce sunt impotriva lor. Sper ca posturile de televiziune Antena 3 si Realitatea sa fie inchise. Definitiv, fara drept de apel. Fiindca sunt fara rost si tot ce vom vedea acolo este o demagogie si o prelucrare a realitatii.
Inchei aceasta tampenie strigand din toti rarunchii: JOS COMUNISMUL.

Categories: Uncategorized

1 Comment

anothergxg · December 7, 2009 at 5:27 pm

nici o poezie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.