…doua activitati care imi plac foarte mult.
Iar acum sunt pe ogor, asa cum zicea colegul de drumetii Gxg. Tocmai am terminat de citit din scoarta in scoarta jurnalul de bord al calatorului Mihai, baiatul care a facut 26.000 de kilometri in 4 luni, pe motocicleta, desigur. Bravo, dom’le. Cu ce amintiri o fi ramas el… Recomand citirea acestui minunat jurnal.
Am dat o tura mica cu Gxg prin imprejurimile Brasovului, ieri dupa masa. In Codlea, apoi prin Rasnov, oprire in Poiana, unde, dupa ce a trebuit sa platim parcare pentru cinci minutele, ne-am amuzat copios de inteligenta celor ce au montat cosurile de gunoi sau gardul (acum am inteles de ce arunca romanii gunoaie pe unde apuca, decat sa sari gardul mai bine arunci bidonul in rapa, in cazul in care nu ai scuter si il cari pana la primul cos de gunoi ;)). Am plecat spre Belvedere, unde ni s-a alaturat si Slipknot si apoi fiecare am plecat pe la casele lor. Deci, as putea zice ca al meu coleg de plastic Gxg nu e conservar convins inca. Mai exista in el o umbra de scuterist.
Dupa ce am ajuns acasa, m-am luat de treaba. Am inceput iar sa fac pe gospodina. Pana mea, statul la televizor a inceput sa ma plictiseasca. Asa ca m-am luat de dezosat un piept de pui si de curatat niscaiva legume. O aparut si Pasagera si m-a ajutat sa pregatesc “meniul” stabilit pentru ieri seara: frigarui de pui cu cartofi taranesti. Rezultatul a fost relativ delicios. Putea fi de vis daca am fi avut un gratar si nu chestia aia. Un fel de gratar cu aburi. Frigaruile nu s-au prajit, s-au copt or something. Si cartofii taranesti ar fi iesit mai buni daca nu as fi curatat eu 2 tone de cartofi. Asa as fi avut mai mult loc de intors in tigaie. Oricum am mancat tot, mai putin o frigaruie. Pasagera nu mai putea, iar eu nu am vrut sa mananc 3, pana mea, numar fatidic. In schimb am ales sa devorez doua prajituri si niste inghetata, bine ca ma plang ca is cat o foca. Atasez niscaiva poze cu rezultatul muncii noastre, asa cum fac de obicei. Tin sa precizez ca trebuie sa imi schimb camera foto, nu prea ma satisface, deja…
P.S. Frigaruile de pui, insotite de cartofii taranesti merg ca unse pe langa niste vinisor de Murfatlar. Dar nu prea mult, ca dauneaza plictiselii. Grav!

Categories: Plimbari

2 Comments

Eliza · November 9, 2009 at 9:43 pm

claaar vin si eu pe la voi!

Marcel · November 10, 2009 at 10:51 am

foco, nu m-am lasat de scuterism, doar ca am adoptat un alt mijloc principal de transport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.