Futu-i si baga-mi-as… M-am trezit dimineata si primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma uit pe geam. Stiam ca se anuntase cod galben de ninsoare. Stupoare, asfaltul era uscat. Foarte laser, am zis eu si m-am dus la baie. M-am echipat, mi-am luat laptopul si am coborat. Cand ajung in fata blocului: surprize, surprize: ploua. In jumatate de ora incepuse ploaia. Am dat husa jos de pe scuter si l-am pornit ca sa se incalzeasca. Zece minute mai tarziu, am incalecat si am plecat spre Predeal. Drumul ok, am tras de gaz destul de mult, am atins si 90 la ora. Mai mult nu mai poate scuterica, variatorul e putin cam batran. Pe la Timisul de Jos, ploaia s-a transformat in ninsoare si am continuat drumul cu foarte mare atentie. Pe urma, SOC, chiar inainte de intrarea in Timisul de Sus, zona alba, dar ALBA pe sosea. M-am cacao, am redus pana la vreo 30 la ora. Degeaba, am intrat pe zapada si spatele a inceput sa fuga. L-am controlat destul de mult, insa cand am inceput sa ma departez de axul drumului si sa ma apropii de sant, l-am pus jos. Si am alunecat asa frumos vreo 10 metri. In spatele meu era un Logan care a oprit si soferul se uita speriat la mine. M-am ridicat, am salutat soferul si am ridicat monstrul cazut. Daune: o crapatura care a fost lipita mai demult s-a redeschis si o mare gaura in amorul personal. Am reusit sa pun mobra jos pe anul asta… Bine, luand in calcul conditiile de drum, imi cam merit soarta.
Bine ca nu am nimic, insa ma cam oftic.
Restul drumului a decurs fara mari probleme. A mai fugit spatele, insa l-am controlat. Mai putin cand am intrat in Predeal si am inceput sa urc spre hotel. Nu a fost chip sa urc panta. A trebuit sa descalec si sa merg pe langa el. Chiar si asa a fost greu sa il mentin drept.
Oricum , am ajuns fara alte probleme la munca.

Acum, ma intreb cum pana mea sa te cazezi la un hotel, sa iti stergi cu prosopul papucii si cand ti se spune ca trebuie sa platesti acel prosop, sa mai faci si gat? Ca de ce? Pai acasa iti stergi papucii cu prosopul, ba?
Te doare capu’….

Categories: Uncategorized

10 Comments

anothergxg · December 27, 2009 at 1:49 pm

Prima oara e mai greu 😀
Ma mir ca a oprit conservarul; de obicei nu prea se intampla d-astea, cred ca iti mai amintesti atunci cand a cazut foca aia pe poiana cati au oprit din cati au trecut.

Shark · December 27, 2009 at 1:57 pm

Daca nu oprea se urca pe mine ba, a fost fortat sa opreasca de imprejurari. Oricum, nu e chiar prima oara, sa zicem ca e prima oara cu Majesty. Poate o sa imi fac timp sa povestesc toate tranele mele cu lux de amanunte. Daca o sa invete cineva din ce o scriu eu o sa fiu fericit.

Pasagera · December 27, 2009 at 3:49 pm

La cat de aglomerat e hotelul, ma astept la niste povesti foarte suculente! 😛

slbz · December 27, 2009 at 5:12 pm

cand dai de zapada nu mai merge, e bine ca ai ajuns cu el, mie nu imi iesea din parcare pe zapada, se ducea spatele la padure. faza cu prosopul e legendara 🙂 trebuia sa-i spui “pai ti se pare normal sa ma sterg cu prosopul la preput dupa care sa ti-l las in camera sa te stergi cu el pe fetisoara?” : ) )

rares · December 27, 2009 at 5:19 pm

vand bilete de autobuz pe ruta brasov-predeal

Shark · December 27, 2009 at 6:56 pm

Iti dai seama unde ma doare pe mine de minele alea nu? Iti sterg za next spam fara discutii :P.

Matrix · December 27, 2009 at 8:33 pm

imi pare rau de incident, bine ca ai scapat tefer man. Ai grija de tine!

Robbie · December 28, 2009 at 12:37 am

Bine ca ai scapat ok si ca nu ai patit ceva mai rau.
Take care of yourself, because nobody else will.
Apropo, gata pe anul asta sau inca te arde?

Shark · December 28, 2009 at 8:48 am

Mereu o sa ma ardă. Sper să ma mut la un moment dat intr-un loc mai călduţ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.