Nu stiu cum mama sfantului se face, insa is iar de tura si guess fucking what? Imi intra iar grup de copii. Pe cine Dumnezeu am deranjat de am noroc de asta? Si ca sa fie totul super ok, mai am un individ in fata mea care si-a luat micul dejun. Acest mic dejun a constat in multa ceapa. Cum pana mea poti iesi asa in lume, simpaticule? Las-o in punctul mort… Sunt atat de deranjat de mirosul asta incat imi vine sa vars. Ce animale, fratica. Ba, inteleg sa iti placa sa mananci unele chestii dubios mirositoare, insa spala-te dracu’ pe dinti cand iesi din casa sau cumpara-ti in pana mea o guma, ca nu e un capat de tara. Cum dracu’ sa simti ca traiesti in civilizatie cand ai de-a face cu asa specimene? Cum sa ai impresia ca evoluam, noi, ca specie, cand la 10.00 dimineata il simti pe ala duhnind ca raionul de legume, sectiunea ceapa din orice supermarket. Cum sa te simti in civilizatie cand, la 8.00 dimineata, iti urca unul care duhneste ca un vestiar al oricarei echipe de baschet, dupa meci. Las-o dracului de treaba. Eu stiu ca e criza, dar daca nu is bani pentru apa, bagi vreo doi bulgari de zapada in cada :)). Era sa uit, soferii astia de pe Codreanu au toti contract de colaborare cu ficiorii aia de canta piese frumos. In unele autobuze ai posibilitatea de a stopa rahatul fonic. Autobuzele alea is aduse de dincolo si langa fiecare difuzor exista un buton care opreste boxa daca deranjeaza. Ei bine, asta de astazi nu avea, iar soferul se credea DJ la vreo bodega din vreun satulet, asa de tare daduse diareea aia fonica. Fi-r-ati ai dracu’ cu tot cu aia de ii promovati!
Cam gata cu vaicarelile de dimineata, insa presimt ca voi mai avea de adaugat in cursul zilei. Sper sa nu totusi…
As mai avea de facut ceva, sa imi intreb familia daca nu cumva a ramas pe acasa una dintre armele bunicului meu. Asta asa ca o solutie impotriva manelistilor de toate neamurile. Aia care are bani, femei si valoare. Nu vreti voi sa protestati impotriva rockului sinucigandu-va in masa?
Antimanelistu’ out… moarte manelistilor!
Hai vara cu dealurile tale verzi si cu drumurile tale uscate…

Categories: Uncategorized

6 Comments

Pasagera · December 18, 2009 at 11:21 am

Eu cred ca tu ai o legatura spirituala, indisolubila si de necontestat cu copiii. Altfel cum iti explici fenomenul? 😛

anothergxg · December 18, 2009 at 11:40 am

io tz-am zis ca unchimiu, in tinerete, si-a pus atas la jawa ca sa poa’ sa circule cu ea si iarna.
ar trebui sa-i urmezi exemplul si cred ca o pereche de cauciucuri mai de offroad pe majesty te-ar tine macar 2 sezoane inghetate.

Shark · December 18, 2009 at 11:44 am

Nu crez ca mere sa pun atas la Majesty… si daca ar merge, urc la Predeal in pana mea. Si daca as ajunge ok pana in Predeal, pana la munca e de urcat, nu se descurca scuteru’ pa gheata aia. Decat sa vin cu el si sa il imping/tractez sau las in gara, mai bine urc cu Codreanul vietii.

anothergxg · December 18, 2009 at 1:24 pm

@Shark
lanturi, tati… de fapt doar lant, ca ai tractiune pe o singura roata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.