Povesteam ca nu am cauciuc spate. Ei bine, de ieri am, unul foarte sexy, fabricat la Nemtia si achizitionat la excelentul pret de 138 lei. Ieri, dupa ce l-am cumparat, am fost la o vulcanizare si, cu ajutorul lui Andrei, am schimbat acolo cauciucul. Insa am observat cum din amortizorul din dreapta curge ulei ca din dus, iar din cel din stanga picura putin. Asta este una dintre probleme. A doua, se pare ca ma lasa iar variatorul si devine enervant. Am inceput sa ma plictisesc tot schimband piese acolo si ma gandesc serios sa imi iau unul Polini la excelentul pret de 600 ron. Insa inainte trebuie sa fac o verificare la actualul variator. Asa ca pe la 10.30 plec spre Prejmer, la fratele Paskal pentru o schimbare de telescoape si poate o verificare de variator. Acum merg sa ma imbrac. Ce chestie, azi am guma noua si e al dracului de innorat. Zici ca cineva acolo sus are ceva cu mine.

Eu am scris putin, insa fratele Gxg are un post mai lung si foarte frumos referitor la teparii romani. Daca va intereseaza identitatea vanzatorului, contactati-ma :D. Nu ca as avea ceva cu el, Doamne fereste, chiar il ador si as vrea sa ne intalnim sa putem depana amintiri placute la gura sobei.

Asfalt uscat! Paskale!!! Tin’ te ca viu!

Update:
Scuteul negru beneficiaza de un interior mai curat si mai aranjat, adica am facut curatenie in portbagaj. Mai beneficiaza de amortizoare reconditionate vizual, adica a luat Paskal amortizoarele de pe celalalt scuter, fratele geaman al scuterului negru si le-a periat un pic, le-a dat niste spray negru, deci arata da vis. Amortizeaza la fel. Scuterul negru mai beneficiaza si de o reparatie a sondei de apa. Nu mai indica bine si ma temeam sa nu mi se caleze motorul, asa cum am auzit ca a patit un luzar. Bine, luzarul ala e injurat zilnic, deci banuiesc ca de aia. Intr-o zi o sa pun si link :D, cu injuraturile, of course.Total manopera – 20 lei. Daca o sa ma indur sa ma lipsesc de 600 ron, o sa pun variator Polini si atunci scuterul negru nu va mai avea nicio problema. Vedem. Multam Paskale! Acum ar mai trebui ca scuterul negru sa beneficieze de o spalare mica. E cam jegos si nu se simte bine. Sa vad ce are de gand vremea.
Pace!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.