Trec la mobra. Pentru ca la anul vreau sa fac o calatorie de cel putin 4000 km, iar un scuter, chiar si de 500 cm3, nu cred ca ar face fata. Asa ca am de vandut Majesty-ul, de umplut golurile din banci si de strans gologani. Daca reusesc sa umplu golurile, la vreo 1200 de iupuroi cred ca dau Majesty-ul functional si, ooops, mai am inca unul de dezmembrat. Si daca mai reusesc sa strang ceva, ma gandesc ca la vreo 2000 de iepuroi gasesc un motoras ok.
Cand am inceput viata pe doua roti visam la vitezana (motor de viteza, alea de le injura conservarii cand zboara pe langa ei). Acum, dupa ce am facut distante destul de maricele, mi-am dat seama ca pe un motor de viteza nu prea ai confort. Si daca te mananca sa faci un trip de multi km, nu va fi prea placut daca nu stai confortabil, vei ajunge chiar sa nu mai poti descaleca. Imi povestea o cunostinta de vanataile pasagerelor, la un drum de vreo 300 de km, vanatai care au aparut in urma statului in sa.  Gandindu-ma si la Pasagera, chiar daca nu ma insoteste tot timpul… trebuie cautat ceva comod. Discutand de vitezane… sa fim seriosi, daca ai sub oute 100 de caluti, sigur vei abuza de ei si cum la noi daca nu te pazesti tu, nimeni nu te pazeste… nu e bine sa imi iau vitezana.
Confort gasesti pe un chopper, insa nu e stilul meu. Asa ca m-am gandit ca pe un naked sau enduro ar fi placut. Modelele asupra carora m-am oprit ar fi urmatoarele: Honda Hornet, Suzuki Bandit, Bmw F650 sau un Honda Deauville. Hornetul si Banditul sunt naked-uri, adica neste viteziste mai necarenate (carena – plasticele alea care dau aspectul agresiv), deci s-ar putea ca la capitolul comoditate sa nu stea prea bine. Oricum, pana in momentul achizitionarii, s-ar putea sa ma intorc la 180 de grade de 10 ori si sa imi iau conserva, NOT.  Bine, pana cand imi voi achizitiona acest motor va mai trece ceva timp.
S-ar putea sa aleg ceva in genul Deauville, e destul de compacta, are si sidebagurile alea din fabrica, deci ai si spatiu de bagaj, insa nu stiu cat de comoda este. Ma repet, pana in momentul achizitionarii voi face multe “verificari” si cautari. Sper sa imi gasesc jumatatea motorizata. :)).
Asfalt uscat! Ca veni vorba de asfalt uscat, la Predeal ninge – sa cobor pa scuter?:D
Pace!

Categories: Uncategorized

3 Comments

Fost Coleg · November 1, 2009 at 4:56 pm

Caline vrei honda deauville? e unu aici care are de vanzare , cere 1500 lire pe el si arata bine

http://jerseyinsight.com/classified_1.aspx?keywords=honda+deauville&id4=0%3A11436&max_price=&id=0%3A7779&submit.x=49&submit.y=8&c_ad=2:153064

dar stiu, nu ai bani acum. oricum daca vrei zi si ma interesez pentru cand vrei sa iti iei sa vedem ce gasim pe aici.

Gigi · November 1, 2009 at 7:16 pm

deci…
deauville (daca va ramane alesul) obligatoriu dupa 2005 sau 2006 incolo, nu mai stiu exact.
dupa cum ti-am zis (cred) n-are indicator de benzina pe bord.
ca bonus, primesti si CBS.

Gigi · November 1, 2009 at 7:18 pm

ah si era sa uit…
suzuki v-strom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.