Este ora 2.30 dimineata. Oaspetii tocmai au urcat pe mai multe carari in camere. Au avut team drinking. Si au drinkuit destul de bine. Maine parasesc hotelul de dimineata, dar asta nu mai este problema mea, poate doar daca urmam acelasi drum. As fi nelinistit sa fiu pe acelasi drum cu neste luzari care au consumat alcooale pana la ore tarzii in noapte. Insa asta e alta poveste. Sa revenim la partea: au urcat in camere. Eu ma bucur, pana mea, asta inseamna ca ma pot baga la somn linistit…de la 2.30 la 6.00 sunt 3 ore jumatate, deci ma voi odihni un pic, nu voi fi un pericol in trafic. Dar vai!!! Suna telefonul, injur, ridic receptorul:
– Receptia, spuneti va rog !
– Chiar nu se mai poate da drumul la caldura? E foarte frig aici!
– Buna seara, nu imi amintesc sa va fi spus ca nu se poate da drumul la caldura…asta prima la mana, a doua, centrala e programata si porneste la anumite intervale orare. Programarea se face prin satelit, numai de la sediul NASA. Partea asta cu programatu’ e bullshit, insa ar fi sunat bine. I-am spus ca o sa incerc sa pornesc centrala, a inchis si am pornit centrala. Acum tre’ sa mai stau treaz o vreme ca sa opresc centrala.

Sfaturi :
Cum pornesti centrala: Lectia 1.
Se ia o sticla de doi litri. Se umple cu apa. Se porneste spre subsol, adica spre locatia centralei. Se deschide usa la garaj. Se aprinde lumina. Se striga o data patrunzator: CAINE! Daca se aud latraturi violente, se pregateste bidonul cu apa. Fug dulaii aia de apa ca de dracu’. Cica o fo un nene care ii spala fortat si de atunci cand vad apa se ascund pe unde apuca. Bun, dupa ce se arunca de cateva ori in aer, in mod asemanator cu agitarea cadelnitei de catre preasfintia sa popa spre caini, se asteapta evaporarea lor. Dupa ce au disparut, se deschide inca o usa, se actioneaza cateva intrerupatoare si cativa robineti si gata. E chiar simplu! Imediat trebuie sa merg sa o opresc. Sper sa nu raman fara apa in bidon :D.
Asfalt uscat!
P.S. Lectia 2, adica oprirea centralei…intr-un episod viitor.

Update: Un prieten de al meu lucreaza la o benzinarie. Si cum era el de servici si statea pe acolo teleleu sau ce pana mea facea el acolo…observa cum in cofetaria sau fast-food-ul de acolo neste tarani de oras isi urca odrasla pe una dintre mese. Bun, ce fac ei in continuare? Il dezbraca si incearca sa ii schimbe scutecul. Nu l-am crezut!
– Ba, esti prost? Cum sa ii shimbe scutecul pe mese, ba?
– Foarte simplu, frate: l-au urcat pe masa si, fara nicio jena, l-au dezbracat si cautau scutecul prin sarsanale.
– Si voi nu ati dat cu bolovani dupa ei?
– Le-a zis un coleg sa incerce in alta parte.
– Si nu au facut urat?
– Ba da.
Bag picioarele in ea tara. Stiu insa ca daca pe tura mea prind vreunii in receptie incercand sa faca asa ceva…ii rup, de fapt cobor in centrala, ma intorc cu dulaii si nu le dau bidon. Papa cutu :)). Oameni de cacat!
Ii multumesc lui Alastarez pentru material.
Asfalt uscat!

Categories: Fun

4 Comments

Pasagera · October 5, 2009 at 10:32 am

Chestia cu apa functioneaza si la pisici… 😛

Pasagera · October 8, 2009 at 11:47 am

Cat despre update… O prietena era la mare, pe plaja, pe paturica ei. Pe paturica vecina, un copil avea nevoie la toaleta (dar nu sa urineze! :P). Mama, ca sa nu plateasca taxa pentru toaleta publica, i-a spus sa faca pe plaja. Si uite asa s-a trezit prietena respectiva cu… ceva la cap in timp ce facea plaja.

Concluzia: oamenii de cacat produc copii de cacat!

Pasagera · October 8, 2009 at 11:53 am

Pardon my French 😀

Shark · October 8, 2009 at 11:55 am

@Pasagera
Ghici ce produc copiii oamenilor de cacat? CACAT!
P.S.Your French pardoned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.