Si am ajuns si la munca – bineinteles, am urcat cu scuterul :D. S-au crucit toti colegii de munca si cred ca si toti cei care m-au depasit pe drum, pentru ca am mers cu viteza destul de mica si nu m-am gandit la consum… insa pe racoare nu prea ai aderenta si cum nu ai aderenta in general… mergi incet. Cand insa iti amintesti ca ai si guma pe fata destul de obosita… mergi si mai incet. Sa povestesc despre guma, ieri am uitat. Am comandat acum cateva zile la un magazin din Brasov un cauciuc Heidenau si asteptam sa vina ca sa il pot schimba. Alaltaieri, dupa ce am ajuns acasa, am fost sa imi fac ceva analize, iar cand m-a sunat baiatul de la magazin, nu am vrut sa mai ies pentru ca imi era cam frig. Ieri, dupa ce am fost iar pe la doctori, am trecut si pe la magazin si mi-am luat cauciucul de la ei. Am plecat apoi in cautarea unui loc de schimbare a cauciucului. Am fost unde mi-au mai schimbat in trecut, insa erau vreo sase masini acolo si stateam cam mult. Am plecat spre alta locatie unde mi-au schimbat la Free. Am ajuns la ei, am descalecat si am purces inautru. Precizez ca erau doua masini acolo. Salut frumos:
– Salut, imi puteti schimba o guma la un scuter?
– Pai pe zapaceala asta nu prea…
– Sa incerc mai tarziu?
– Nu, nu incerca mai tarziu…
– Mai la vara?!
– DA!
– Mersi, pa!
Si uite asa, am ramas cu vechea guma pe scuter. Care are o minigalma, ceea ce e destul de nasol. Oricum, o sa incerc sa imi achizitionez eu tot felul de scule sa incep sa imi rezolv singur problemele de genul asta. Stiu ca schimbatul unei gume costa cam 10 lei. Stiu insa ca eu mai dau inca 10 lei tipului care se ocupa. Insa de azi o sa incerc sa ma descurc singur. Daca nu au nevoie de clienti, la ce pana mea sa le stau pe cap? De aia nu imi place mie romanul – romanul stie doar sa faca in asa fel incat sa castige cat mai mult, nu incearca sa isi pastreze niste clienti, sa creeze o relatie intre el si “clientul” lui. NU! Romanul stie sa creasca pretul, sa se strambe daca ai un surub strans mai tare (poate o sa ii dai mai mult) si sa nu te bage in seama daca poate sa ia mai multi bani de la altul. Lasa fratica, nu e bai, o creste si CSBv-ul in membri si o sa ne axam si noi pe un singur “service” care sigur nu o sa fie unul de genul asta si sigur nu ala unde m-au refuzat. Oare de ce?

Iarna scurta!

P.S. Un alt tip de acolo m-a intrebat daca am roata data jos de pe scuter. Astia intrec in pana mea orice limita a bunului simt. Pai de ce rahat schimbi gume, ma? Sa mi-o dau eu jos? Pai atunci ma mai chinui in pana mea inca 10 minute si pun si rahatu’ ala de guma pe janta. Ca si cum ai merge in pana mea sa donezi sange si ti-ar zice aia: v-ati scos sangele? Dati-mi punga, va rog! La mea, tara de foci!

Categories: Uncategorized

2 Comments

Robbie · October 17, 2009 at 11:06 am

Romania, alt cuvant nu imi vine in minte!
De ce nu te-ai dus la o vulcanizare moto? era o adresa pe moto.ro
Banuiesc ca aia nu te-ar fi expediat asa

Matrix · October 18, 2009 at 7:34 pm

da zi si tu unde era acel service, ca sa onoram si noi cu neprezenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.