Iar de servici, nicio problema pana aici. Astazi nu am mai beneficiat de bunatatea lui Gxg ca tura trecuta si a trebuit sa urc la Predeal cu mirobolantul autobuz. Stiu ca am zis ca nu mai postez despre autobuz fiindca totul e la fel. Insa se pare ca se mai schimba una-alta. Ca de exemplu soferii. Asta de azi cred ca nici nu avea carnet. Mai nou, autobuzele ies din gara pe langa My Place. Ar trebui sa vireze dreapta pe langa My Place, sa se invarta in sensul giratoriu 180 de grade si sa mearga spre Harmanului. Ei bine… asta de azi o tras fratica un stanga, da-i inainte pe contrasens, taie dubla continua si isi urmeaza drumul spre Harmanului. Cum sa faci frate manevre de astea cand e varza drumul? Daca iti venea unu’? Iti dai seama ca nu puteati niciunul sa opriti la cata zapada era pe drum. Ma rog… cine sunt eu sa ii invat pe ei cum se sofeaza legal?
Si am plecat spre Predeal. E un vis sa urci cu autobuzul neincalzit. O sa il poreclesc “frigiderul” pe autobuzul ala. La ce rahat nu pot baga aia un dulap cu caldura pe ruta aia nu o sa inteleg. Oare vor sa ne congeleze sa nu ne stricam? Niste bajeti mai 5m3ch3ri au gasit o solutie contra inghetului din dulapul-frigider. Au scos un bidon de Dorna si au degustat continutul. Care nu era incolor, era putin rosu. Tz, tz, tz. Urcau la munca aia… N-ai cu cine, ba…
Cred ca cineva acolo sus tine la mine si vrea sa imi indeplineasca dorintele. Astazi am reusit sa pun genunchiul jos, fara slidere sau protectii. E o bucurie sa dai cu rotula de asfaltul acoperit de gheata. M-am cacao pa mine de durere si ma gandeam la coclesii care merg in pantaloni scurti pe scutere. Cred ca aia nu au pus genunchiul jos iarna, deci nu sunt constienti de duritatea acestuia.
Cam atat deocamdata. Azi trebuia sa cazez un grupulet de copilasi, pe langa cel pe care deja il am. Se pare ca s-a anulat… oare au aflat ca sunt eu de tura?
Zi faina tuturor!

Categories: Uncategorized

2 Comments

Pasagera · December 15, 2009 at 11:00 am

Boogeyman! 😛

slbz · December 15, 2009 at 8:37 pm

lasa autobuzul si ia un hummer de la vecina conservara si mergi cu ala 🙂 dar vezi prin parcari ce faci, e mare si nu incape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.