Sunt la munca si acum cateva minute m-a sunat un prieten si mi-a spus ca e blocat in trafic undeva pe langa Tarlungeni din cauza unui accident. In acest accident a fost implicat pe de o parte un Mercedes si pe de alta parte un scuter. Mercedesul se deplasa pe drumul cu prioritate care se intersecta la un anumit punct cu un drum secundar. De pe acest drum secundar a iesit in tromba, ignorand indicatorul STOP, un scuter pe care se afla un dobitoc (“pilotul”) si prietena acestuia. Din cate mi-a zis prietenul meu, scuterul a intrat in portiera mertanului si s-a cam facut tandari. Casca dobitocului, la fel, tandari, piciorul pasagerei, rupt. Si totul pentru ca idiotul ala de scuterist nu a franat la rahatul ala de STOP. Stau si ma gandesc, oare si-a imaginat ca indicatorul ala a fost pus acolo pentru ca primaria Tarlungeni avea prea multe pe stoc si… pana mea, trebuia si ala pus undeva ca nu mai aveau locuri de depozitare? Aproape as pleca de aici spre Tarlungeni sa il caut pa dobitoc sa ii mai dau si eu vreo cateva bucati la freza. Sa se invete minte.
Zilele trecute, postam pe un forum detalii despre CSBv, despre ce vrem sa facem noi ca organizatie. Un forumist scuterist de acolo imi raspunde: “Nu mersi”. Am inteles imediat ca era un tip de maximum 17 ani care se credea bun in “pilotaj”, as pe scuter, un Rossi in miniatura, ce mai. Asa, noi, CSBv, incercam sa schimbam ceva, incet ce e drept, dar incercam. Si vin putoii astia si se fac muci in masini fiindca nu au habar de reguli de circulatie sau alte alea. Pai unde rahat e militia? La linie continua? Asteapta un luzar sa il salte de o rata la jipan? Mi-as mana in ochi si sa fac ceva pe ele de organe. Pe mine ma trag pe dreapta repede, dar pe ghertoii aia fara casti, acte si minte, nu. Incepeti, tovarasi militieni, sa va faceti treaba cum trebuie si o sa vedeti cum scad accidentele aici in Republica Democrata Bananiera.
Asfalt uscat si treziti-va, bai copiilor, o viata aveti! Oare cum va trai dobitocul ala de scuterist cu gandul ca i-a fracturat piciorul prietenei lui?


1 Comment

tenistocle · October 3, 2009 at 12:15 pm

scuteristul e prea prost ca sa traiasca cu ceva in gand; practic el nu are gand, creier, constiinta, deci nu conteaza pt el ca pasagera lui si-a rupt picioru;
pentru el e important sa scape de amenda si de reparatii.
in cazuri d-astea ar trebui facute verificari la sange si date pedepse cumulate pentru absolut tot ce a dus la producerea accidentului: nerespectare stop, lipsa itp, lipsa numar, lipsa rca, lipsa curs de legislatie. bonus reparatie mertzan si chemat proteveu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.