Am plecat spre munca foarte vesel. Asa frumos arata strada, iti faceai freza in ea. Sau era doar imaginatia mea bolnava, hranita de nesomn sau frica. Ideea e ca am venit calare pe cel mai mare morcov de pana acum. M-am ofticat ca nu am avut o caciula de aia de mos, voiam sa mi-o atarn cumva de casca. Si mai voiam sa ii atasez si la mobra niste coarne :P. Ce priviri mirate as fi atras… nu ca un scuterist pe DN 1, pe 24 Decembrie nu ar atrage priviri, oricum :)).
Multumesc Pasagerei si lui foca aia de Gxg pentru grija de care au dat dovada. Amandoi m-au sunat sa vada cum am ajuns. Am ajuns ok.
Si cum am ajuns, am observat ce clienti cizelati am. Ma rog, unii par de treaba, insa altii au venit la munte ca sa stea in bar sau la televizor si, bineinteles, sa comenteze. Vorbea un fiu cu tatal sau :”Tati, tati, de unde iau tablele?” Intelectualul tata da raspunsul, aratand cu freza spre mine: “Du-te la ala si cere-i”. Sa nu se inteleaga ca vreau sa mi se adreseze cineva cu domnul sau cu sefu’ sau cu alte fraze. Dar parca… nu suntem la stana, parca suntem in pana mea in 2009, ciobanii s-au rarit din cate stiu eu. Hopa! Mi-am dat seama de ce s-au rarit ciobanii. Nu au disparut, au migrat la oras si fac figuri in vacante. ‘La mea, mentalitate de Skin of the dick. A inceput sa imi placa expresia asta.
Am mai instalat inca o data windows-ul, e de vis. O sa ajung sa visez setarile. Sa fac un rezumat… l-am instalat alaltaieri de 3 ori, ieri de doua ori plus o data la o fosta colega de munca. Si astazi inca o data. Deci de 7 ori. Cand dracu’ am mai avut timp sa respir? Nu am instalat doar O.S.-ul, ci si driverele, programele… update-uri etc. O minunatie. Sper sa fie ultima data.
Cam atat momentan, presimt insa ca o sa revin cu un post in ton cu Ajunul Craciunului.
Craciun Fericit!

Update: Il astept pe mosul cu inima inclestata… oare am fost destul de cuminte anul acesta?

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.