Faceam surfing pe blogul lui Gxg si am dat de Buhnici, de acolo am ajuns aici si am citit o chestie foarte desteapta. Ce m-a facut sa injur? Comentariile dobitocilor de acolo. De exemplu, un BOU zice :

notorious
22 august
ora 00:43
am facut vreo 3 scuteristi sa cada pana acum si am avut o mare satisfactie in inima! mai dai dreaku
Bine mah preaanimalule, ai realizat ceva, esti cel mai tare. Poate dai de vreunul si intra ala in vreun cap de pod si poate moare, insa poate are multi prieteni care vor afla ca tu esti de vina. O sa dormi tu linistit cu un mort pe constiinta, dar sigur prietenii aluia te vor vana si te vor lovi cu pietre pentru tot restul vietii tale de animal care esti. Ma oftic ca nu pot sa ii spun lui personal lucrurile alea. Cum pot oare gandi unii asa? Chiar sunt inconstienti? Chiar nu au nicio urma de bun simt, de orice simt? Astia is romanii nostri, intre ei traim si pe ei trebuie sa ii suportam. Sa nu ne mire faptul ca strainii ne fac animale. Comportamentul domnului Notorious numai uman nu e.  Comportament de genul ala nici la bastinasii aia de prin Australia nu vezi. N-ai cu cine,  niste involuati.
Sper sa nu dau de vreunu’ din asta vreodata ca nici eu nu is chiar normal si cred ca o sa ma bucur de un dosar penal – vatamare corporala grava. Dar cel putin o sa il invat sa nu mai faca scuteristii sa cada. Nu imi ajungea ca am inceput azi munca si sunt destul de nervos. Trebuia sa dau de comentariile alea idioate si sa imi ies din fire de tot. Vai, ce imi vine sa franez in fata tuturor conservarilor de acum inainte.
Asfalt uscat si vara luuunga!

P.S.
Am uitat sa ii doresc domnului Notorious sa incurce un camion de douaj de tone, care sa il scoata de pe sosea. Sa simta pe propria piele ce inseamna sa fii mic si expus.


2 Comments

Pasagera · August 24, 2009 at 10:45 am

E foarte ciudat cum, la noi in tara, participantii la trafic nu par a se afla acolo ca sa ajunga undeva anume (cum ar fi normal, nu?), ci ca sa participe la un fel de cursa. Destinatia pare sa nu mai conteze atata vreme cat ai cu cine sa te intreci, nu?

anothergxg · August 25, 2009 at 9:00 am

stiu ca sunt sadic/cinic/un porc insa ma impac la gandul ca fraierii de acest gen se imperecheaza, apoi fata si urmeaza un ciclu al fatului:
– pe la 2 ani tricicleta;
– la 7-8 ani bmx;
– la 9-10 ani montanbaic;
– la 12 ani un piaggio si/ciao ca e tot un fel de montanbaic;
– la 12 ani si 2 luni un scuter chinezesc din carfur;
– la 14 trece la un en er gi cu chit de opzeci;
– pana sa faca 15 ani da ta-so o spaga la primarie si ii inmatriculeaza ditamai te macsu de cinsute cu numar galben; plodu’ in continuare n-are legislatia;
– la 16 ani mai da ta-so o spaga si plodu’ ia a1. te macsu nu-i mai place, vrea sa treaca la motor; cutie manuala, viteza… Ta’so ii ia un er es de 250; in acte e er es de o suta douashcinci, pentru ca din nou el a dat spaga.
– la 18 ani, fara sa stie ta-so da ultima spaga pentru plodu’ lui; e spaga pentru carnet. plodul ia a-ul si b-ul; pe 2 roti are deja experienta, doar se da de la 7 ani.
a avut deja 5 motoare si 2 biciclete; suficienta experienta sa treaca la hayabusa; nu orice fel de hayabusa… d-aia ca a lu’ goust raidar.
la scurt timp dupa ce ii ia ta-so hayabusa, plodu’ se izbeste intr-un bou la fel de mare ca ta-so si moare.
the end

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.