Asa cum povesteam de dimineata, ma aflu la sapa. Si se face ca stau ca foca. M-am uitat la un film, am tras un Bomberman cu baietii si iar am stat ca foca. Se face ca niste respectabili posesori de Volkswagen Passat, parinti ai unui copil minor, au innoptat la noi. As putea sa le scriu numele si numarul de la masina, insa nu este prea profesional. Aceasta preacinstita familie hotaraste sa serveasca o sticluta de vinisor la Belvedere. Aceasta Belvedere se afla suuus de tot, la etajul 5. O colega mi-a cerut cheile de la un oficiu de acolo ca sa aprinda luminile pentru ca aceasta fermecatoare familie sa petreaca o seara romantica “deasupra” Predealului. Colega mea a plecat si mi-a spus sa sting eu luminile cand fermecatoarea familie va termina de consumat vinisorul. Eu, terminand activitatea de cazare a grupuletului de foci, servind masa si scuturand husa scuterului… a unui degajament intr-o …apa, adica de apa, am observat lumina la Belvedere si am purces spre etajul 4 ca sa o inchid. Daca tot am ajuns la etajul 4, m-am gandit sa mai fac un efort sa verific daca este totul ok acolo. Si am facut efortul. Bai frate, eu am mai vazut rontaitori de seminte si educati si needucati, dar ce o ramas dupa astia intrece orice imaginatie. Cat de neam prost poti sa fii sa mananci ca un TIGAN seminte si sa le dai pe masa si pe langa masa. Sunt curios daca si-au scuipat si in san. Incredibil, incredibil!!! Imi revin flashuri cu baiatu’ care avea “A seis”.  Nu stiu ce sa mai zic. Pun o poza. Cam neclara, noapte, telefon Nokia – astia nu pun camere bune in telefoane – si tremuram de emotie (nervi). Nu fac eu curat acolo, dar ma dispera sa vad ce animale traiesc in jurul meu. Imi venea sa intru peste ei in camera si sa le dau matura si faras plus suturi in cap (a se citi cur) pana raneau acolo.

Dictionar :

A RÂN//Í ~ésc tranz. (grajduri, ocoale, ogr?zi etc.) A curata de straturile (de murdarie, zapada etc.) depuse la suprafa??. /<bulg. rina.    Nota autorului: ranesti de obicei rahatu’ la porci.

Acestea fiind relatate, nu pot decat sa va urez o seara placuta, cosmaruri porcilor si sa atasez poza incriminatoare.
P.S. Si dupa mine si gasca mea ramanea asa ceva cand plecam de le chefuri, da’ eram 20-30 de oameni in pana mea, nu 2,5. Si a doua zi tot noi faceam curat. Nu maturam seara pentru ca picam sub mese. Ce vremuri, dom’le…
Asfalt uscat si fie ca pacea Domnului sa fie cu voi!
Romani in romania

Romani in Romania


6 Comments

Robbie · August 31, 2009 at 1:06 am

Ce “uameni” domle` :))… poate nu si-au permis altceva decat seminte dupa ce au calculat scorul de la cazare ;)) (vorbeam si eu asa, ca nu stiu preturile de pe acolo)

Bunica · August 31, 2009 at 9:59 am

ar trebui sa-i pui la cazare sa semneze un fel de contract.
printre clauze, sa fie mentionat ca n-ai voie sa introduci in incinta mancaruri straine si daca esti cu plod si plodul bobineaza ceva, tre’ sa platesti.

ziceai ceva de passat… crezi ca asta te va vedea in trafic?

Pasagera · August 31, 2009 at 10:01 am

Oare in orice alt loc din lume, vezi asa ceva intr-un hotel de 4 stele?

matrix · August 31, 2009 at 4:53 pm

supertarefrate!

Carmen · August 31, 2009 at 8:33 pm

Acele “animale bipede” sa nu aiba niciun fel de remuscare ca au lasat mizerie in urma lor? Nu mai aveau nevoie de punga selgros sau petul aruncat pe jos?

Pasagera · September 1, 2009 at 10:13 am

Judecand dupa tagma lor, sa stii ca e posibil sa se intoarca zilele astea pentru a-si revendica punga de Selgros uitata! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.