Nu am mai scris nimic fiindca nu prea am mai avut de unde… Abia dupa 5 instalari de sistem de operare ma pot bucura si eu de aceasta minunata tehnologie denumita ferestre. Futu-i fereastra si crucea lu’ Bill ala. Grea viata… Da’ las’ ca ma fac eu mare si invat Linux… cinci god damn instalari. Muuuult. Am innebunit de nervi, insa nu am mai lovit laptopul. De ce? M-am simtit mai bine. Am coborat ieri de la munca cu scuterul. Oh da! Laser frate. Tot drumul am ras si am chiuit ca dementu’ si am ajuns in Brasov cu un ranjet inghetat pe bot. Asa e cand mergi iarna cu viziera ridicata. Bine, cam tot drumul am fredonat: Saniuta fuuuge, nimeni n-o ajunge… Are chef de duuuuuca, parca ar fi naluca.
Si pe DN a mai fost cum a fost, insa cand am ajuns in Brasov… ai, ai, ai. Am facut gresala sa ma dau pe prima banda. E o vorba: Drumul a luat-o la stanga, scuteristul nu. Mno, am ratat milimetric sa nu iau curba. Dar sunt bine, sanatos. Fizic. Psihic nu stiu cum stau. Inca se studiaza.
Bineinteles ca mi-au taiat fata tot felul de Country Manageri de astia. Am gasit inca o combinatie deosebita de cuvinte care reflecta deosebitul lor bun simt si, desigur, minunatul stil de conducere. Skin of the dick. Copyright Slbz. Ba, vezi ca am scris sursa, sa nu ma dai in judecata 😛
Mai trebuie sa precizez ca maine lucrez si ca daca termometrele vor indica cu minus, m-am dat dracu’. La cata zapada s-a topit, o sa am de parcurs un imens patinoar de 28 de kilometri.
Acum mai caut un soft de inghetat C-ul ca sa nu mai transpir langa acest minunat laptop daca mai face figuri.
Cam atat de azi, insa presimt eu ca maine voi aparea cu un minunat post. Un post care va contine vorbe de bine si cateva tone de carne la adresa unor minunati romani. Romanii avuti care sarbatoresc Craciunul acolo unde imi pierd eu timpul. Totusi sper sa nu interactionez cu ei si mai sper sa se simta bine fara se se ia de receptionerul de tura.
“IT-istul” bataus out…
Hai cu Sarbatorile alea fericite.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.