Se facea ca erau niste baietei. Un grup. Si acest grup de baietei erau pusi pe fapte mari. Insa in acest grup salasuiau doua reptile. Una era mandra, plina de ea si guraliva iar a doua era mult mai guraliva, tinea putin la bautura si facea scandal.

De prima persoana ne-am ocupat intr-un post anterior iar de a doua ma voi ocupa in randurile care urmeaza. Reptiluta cea micuta era foarte de treaba atunci cand avea nevoie de ceva, cand era vorba de iesit cu grupul se fastacea ca o dominisoara pana isi facea vreun “sponsor” mila sa o ajute, financiar vorbind. Intr-o zi porneste o tornada in grup si una din reptile isi baga si scoate cate ceva, ameninta cu gasti, batai (romanisme) si paraseste grupul. Cealalata reptila a mai stat cu grupul, a ras pe seama plecatului, pana a doua zi. Cand: de nicaieri face front comun cu leaverul si sifoneaza discutiile despre el. Eu stiam ca shit-uri de astea se fac la grupa mare hai cel mult pana in clasa I. Dar nu despre asta e vorba ci despre stilul Cutitarului Limbut si caracterul lui de exact 2 lei(vechi).  Nu inteleg ce aliante au fost legate sau ce au vrut ei sa demonstreze, nici nu vreau sa inteleg, daca ma gandesc mai bine…dar sunt profund dezamagit, nu cred ca o sa imi mai revin vreodata… NOT.

Orice sut in dos e un pas inainte ,asa ca voi avea grija sa “verific” mai bine pe viitor cu cine imi petrec timpul si cu cine leg prietenii.  Viata e scurta si nu are rost sa iti pierzi timpul pe langa serpi de astia. Sa ne traiasca serpii 1000 de ani! In…

Asfalt uscat!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.