Un subiect discutat si rasdiscutat. Problema a fost abordata din multe puncte de vedere, insa nu sunt sigur ca si din punctul meu de vedere. Stiu ca s-a discutat despre: cu cat mai scump, cu atat mai bun, cu cat mai bun, cu atat mai multe sanse de supravietuire. Insa eu pun o alta problema.
Titel e scuterist. Titel are o casca luata de la piata de marti sau miercuri sau oricare zi de cacao. Si acea casca e atat de rezistenta, incat daca pica de pe scuter, se crapa. Nu mai discutam ca nu ii ofera nicio protectie lui Titel. Discutam altceva. Lui Titel ii taie o foca grasa, nesimtita si conservara calea. Titel se enerveaza si ii arata degetul. Foca grasa, nesimtita si conservara face pe dracu’ in patru si il blocheaza pe Titel. Titel ia foc, scoate casca de pe cap si ii fuche una focii grase , nesimtite si conservare in moalele capului. Casca se crapa instantaneu, fara vreun efect vizibil impotriva focii. Titel ramane fara aparare in fata grasimii sale, foca.
Acum… sa presupunem ca Titel avea o casca… asa ca a mea, de exemplu. Pai cand ii fuchea una focii cu o casca de aia… vai de moalele capului ei. Facea amnezie pe loc. Uita “saraca” foca si cine a nascut-o si cine i-a dat sa suga si, mai ales, de ce se afla langa Titel. Primul gand fiind: ia sa ma car eu de aici.
Uite cum o casca mai solida e mai buna decat una mai slaba. Si aici am expus cazul in care Titel avea o casca. Sa presupunem ca Titel, dupa ce si-a luat scuter si i-a facut plinul, nu a mai avut bani si de casca. Cu ce se mai apara Titel de focile conservare? Sa zic eu? Cu cucu’! Cu nimic! Si uite asa, Titel va fi o victima sigura in cazul unei confruntari. Bineinteles ca am si un link relativ reprezentativ.
Se poate observa cum un pumn bine plasat face praf o viziera ieftina. Se merita? Pentru inca 100 de lei pun pariu ca mortul ala de la volan isi rupea mana in viziera. Sau poate nu. O, futu-ti masina ta neagra de foca imputita! Sa nu mai zic si de jegu’ ala care il tinea pe scuterist. Asa va reglati voi conturile, ma? Unul il tine si celalalt ii da? No las’ ca numai in gasca ma dau eu de acum. Cu Mafei si Doroftei. Sa dea dracu’ sa faceti vreunu’ vreo manevra aiurea. Maftei are o zicala: Da ma in ochi, ca nu mai vede. Si Doroftei are o zicala: Iti dau eu una de iti mai da si peretele doua. Asa va fi! Cand v-o troscani Doroftei una dupa ceafa, va mai da si masina, asfaltu’, masina, stalpu’ cate una. Ce vise am :D. Ti-ai dreacu’ cu neamu’ vostru! Iar m-am enervat… Il prezint pe Maftei alaturi de fratii lui si pe Doroftei. Conservarule, amandoi vor sa isi piarda virginitatea cu tine. Tu esti sigur ca vrei?
Purtati casti rezistente! Nu deveniti o victima! Si sa nu uitam: moarte conservarilor prosti!

P.S. Referitor la castile alea de la piata… Creierul tau costa doar 50 de lei?

Categories: Uncategorized

1 Comment

Pasagera · November 18, 2009 at 11:03 am

Tovarasi de incredere, Maftei si Doroftei! 😛
Iti doresc sa nu fii obligat sa apelezi la ei prea curand…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.