Stau in Brasov de aproximativ 3 ani. Langa mine se afla un restaurant pe numele lui de scena “4 Amici”. Am auzit lucruri bune despre el, dar nu i-am calcat niciodata pragul, pana azi. Azi, fiind mai obositi, eu si Pasagera am hotarat sa nu mancam acasa si nici prea departe de casa. Am ales sa mergem la 4 Amici. Am intrat cu teama, am ocupat locuri la mesele mici si am comandat: cate o ciorba de fasole si un platou cald . O venit ospatarita cu sucurile si a disparut. In nici 5 minute apare cu o ciorba. Ba frate, am ras juma de ora de ligheanul ala cu ciorba. O ditamai farfuria plina ochi cu ciorba. Pai cum mai bagam si felul doi? S-a intors si cu ciorba mea si am incept ostilitatile. Am terminat ciorbele, ne-a debarasat si ne-a adus un ditamai platoul care continea cam asa : patru mititei, doi carnaciori, doua bucatele de slanina prajita, doua fripturi de porc, inca o friptura mare (nu mai stiu de ce animal era aia) doua pulpe de pui la gratar si garnitura de cartofi si ciuperci proaspete la gratar (cred). No… hai sa consumam… Pai cum? Ascunsesem deja cate un cazan de ciorba. Ne-am facut pofta unul altuia si am reusit sa mancam destul de mult din platoul ala, bineinteles ca nu tot. Mananc eu mult, da’ totusi, nu sunt spart. Partea cea mai frumoasa? Pe langa tot ce am insirat mai adaugam doua cola si o salata asortata si oare la ce suma ajungem? 65.50 ron. Pomana curata tinand cont ca de abia am ajuns acasa :)). Deci nu vreau sa sparg proverbe, dar la pomul laudat mai poti merge si cu sacul, macar asa cateodata sau macar la cate un pom.
Precizez urmatoarele : Conducerea restaurantului nu are cunostinta despre acest post si eu nu beneficiez de nicio reducere sau favoare scriind postul acesta :P. Asta asa ca sa nu se intre la idei. Nu ca nu as vrea sa beneficez de reduceri 😀 cand e vorba de mancare.

Acestea fiind relatate…
Noapte buna, somn usor,
Deschid DotA si omor
Eu omor doar virtual
Asa n-o sa am penal
Ma descarc acolo, vere
Cand dau kill e o placere
Insa daca ei ma toaca
Pa birou eu fac baltoaca
Lacrimi multe si doi muci
Sa le stergi cand joci n-apuci

‘La mea, la ore tarzii in noapte nu va asteptati la Luceafarul “Reloaded”
Asfalt uscat si vara vesnica!

Categories: Uncategorized

4 Comments

Pasagera · September 22, 2009 at 2:04 pm

Yummy! 😛

anothergxg · September 22, 2009 at 2:07 pm

O CURiozitate:
Ati fost cu scuterul negru pana la locul faptei?

Shark · September 22, 2009 at 2:32 pm

Nu, era prea aproape. Am fi mers cu el insa eram sigur ca la intoarcere nu o sa mai pot pune husa pe el de plin ce as fi fost.

P.S. Ai commentul cu numarul 100, acum ma gandesc la un “premiu”.

anothergxg · September 22, 2009 at 3:36 pm

ce dragutz.
100 de euro suna bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.