DotA este o harta in jocul Warcraft. In acest joc alegi un un erou si iti faci de cap cu el timp de 20 – 70 de minute, durata depinzand de cunostintele jucatorilor. Un joc ideal este format din 10 jucatori care sunt impartiti in doua echipe. Toate bune si frumoase pana aici. Multi nu inteleg importanta suportului in acest joc si faptul ca singur nu valorezi nimic iar impreuna poti castiga, insa asta este o alta poveste. In postul asta urmaresc strict jucatorii romani si comportamentul lor de cacao.

Daca se face un server (un joc) cu numele : only noobs ro (doar incepatori din romania) fiti siguri ca vor intra doar romani. Dar ce romani? Romani care numai noobi nu sunt si care intra sa le arate noobi-lor cum se joaca DotA, deci profesori. De ce? Asa s-au dezvoltat romanii nostrii, fiecare vrea sa demonstreze celuilalt cat de bun este. Jucatorul roman priceput intra pe servere de noobi ca sa fie sigur ca rupe, daca  ar intra pe un server : pro only s-ar putea sa isi ia bataita deci nu mai poate demonstra cat de bun e.

In orice server unde se afla de la 1 roman in sus, va fi muuult spam. De la: frate nu stii cum se joaca, pana la retardatule, esti degeaba. Nu mai zic de injuraturi chiar jucatorul roman nu va sti cu ce sa mananca DotA, va injura. Macar cu atat va fi mai bun, injura mai bine/mult etc.

Intrii intr-un server, vrei sa te joci stii ca ai 50% sanse sa o furi sau sa castigi. Vrei sa te distrezi, de aia joci nu? Si dai de un romanas care iti strica si jocu si ziua. Ma rog, imi faceau asta pana acum ceva timp. Multumesc pe aceasta cale baiteilor care au creeat : Advanced Visual Custom Kick. Cu aceasta “unealta” scapi de romanasi. Linistea jocului e la un click distanta. Si mai multumesc pe aceasta cale si baietilor care au creeat WC3Banlist. Cu ajutorul lui inregistrezi romanasii intr-o baza de date si in momentul in care faci un server, orice user introdus in banlist nu va mai putea intra in jocul tau.

Romani si romanisme, tara frumoasa, pacat ca e locuita.

Pace!

Categories: Uncategorized

1 Comment

Robbie · May 16, 2009 at 12:28 am

Asa-i Romanul si nu cred ca se va schimba vreodata! Bine ca s-a gandit careva sa bage si optiunea de ban incat unii sa se poata simtii bine, fara sa dea de deastia “invatati”, astia care cred ca experienta este ceva cu care te nasti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.