Am fost de tura ieri si am avut o zi destul de grea. Nu are rost sa insir actiunile de neam prost ale tuturor ciobanilor pe care ii am cazati. Nu vreau sa imi stric si seara de Craciun amintindu-mi de aia. Memorabila a fost vizita lui Gxg si a prietenei sale. Ba, scuze inca o data ca nu m-am purtat ca o gazda adevarata, nu ca m-as purta de obicei, dar eram destul de ametit. Mno, dupa ce m-au parasit cei doi, am fost vizitat si de Slipknot. Multam, roackere, pentru vin si cozonac. Mno, asa sa face. Stiu ca un Craciun se petrece in familie, momentan familia mea este reprezentata de Pasagera si de baietii pe doua roti, aia mici pe care ii injuri tu, conservarule. Deci am petrecut un Craciun aproape perfect. Ora fiind tarzie, l-am invitat pe Slipknot sa ramana peste noapte. Ceea ce s-a si intamplat si azi am plecat asa romantic amandoi spre Brasov cu statie la Trei Brazi.
Pe urma am ajuns si in Brasov, am urcat la mine, am ascultat cateva melodii in ton cu sarbatorile si, dupa ce omu’ a plecat spre casa, eu am bagat un somn de toata frumusetea.
Dupa ce am facut ochisori, am dat sfada in tara si am facut o mica plimbarica prin Brasov, dupa care am mers pana la Belvedere insotit de Slipknot si Matrix. Dupa ce am purtat o discutie inteligenta acolo, am plecat fiecare la treaba lui. Treaba mea a fost la McDonald’s. Aveam o foame de nu mai vedeam.
Am ajuns si acasa, am mancat si m-am luat de niste discutii inteligente cu Ahriman, pana la ora doua. Am picat de somn si am uitat sa dau publish la chestia asta.
Sarbatori fericite!

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.