Mizerii, bineinteles. Sa zicem ca intelegeam daca animalul ala slapar si chelios era un pusti cu doi ani mai mare decat “victima”. Dar cand el e ditamai boul, sa mor daca mai inteleg. De asta urasc prostii, de aia regret ca m-am nascut pe aceste superbe meleaguri, pentru ca exista ciumpalaci din astia. Oare ala ar vedea un scuterist in trafic? Oare ar sti sa dea prioritate? Pentru ca exista boi ca ala, circul cu spray-ul lacrimogen in bord si cu bastonul telescopic sub sa. O, ce arome de ardei iute ti-as da pe la ratul ala, grasule… si ce as mai indoi bastonul pe tine. Al dracu’ fatalau, a dat de un pustan si l-a luat la misto. “Deci tu circuli pi banii miei” Oooo, ce as mai circula pe nasul tau, animalule… ce burnout as fi facut cu bicicleta pe botul tau… Si berbecii aia care filmau incurajau. Sa va duceti la minus doi, bai ratatilor! Bolovanilor! Voi si cei ce va seamana!
Asa sa va ajute Dumnezeu, acum si pururea si in vecii vecilor, amin!


Cocalar prost se ia de un amarat,Cocalar prost,Cocalar

Pentru ca nu a fost de ajuns, i-a mai si aruncat bicicleta copilului. Sa demonstreze ca el e the one! Lovi-te-ar trenul, grasule, pe tine si pe gasca ta de ciocomahorci. Manca-te-ar hemoroizii pentru tot restul vietii!


Cocalar prost se ia de un amaratz,Cocalar prost,Cocalar
Clipuri vazute la gradina de coclesi. Au baietii aia ditamai colectia de frati de-ai astora.

Edit : M-am mai uitat o data la clip. E vina autoritatilor. Animalele stateau la bere in fata blocului sau in parc sau ce rahat era ala. Daca actiunea se intampla in orice alta tara, ghiciti ce: nu se intampla. Pentru ca pana sa ajunga copilul ala cu bicicleta langa tarcul berbecilor, politia i-ar fi si amendat de vreo cateva ori (poate chiar dus la sectie) pentru consum de bauturi alcoolice pe domeniul public. Asa ca… biciclistul este inca o victima a sistemului. Asa se intampla cand cineva nu isi face treaba cum trebuie.

Edit 2 : Tind sa cred ca scuterul era al unui “membru” al gastii de oligofreni. Si daca asa se comporta ei by default, incep sa inteleg de ce ne injura soferii si motociclistii. Intotdeauna exemplul prost se vede. Putem face noi campanii si da sfaturi pana imbatranim; vine o scursura de asta si strica tot. ‘Mi-as carboanele in ochii lor de copaci. Iar m-am enervat…
Asfalt uscat si zile senine!


1 Comment

Pasagera · September 16, 2009 at 7:57 pm

“Zi-i de ma-sa!”??? Mi se pare incredibil! Nu mi-am imaginat ca prostia umana poate merge pana acolo! E inutil sa spun ca taratoarea din clipul asta merita tot ce e mai rau… Si sper ca asta sa primeasca atat el, cat si “coprotagonistii” clipului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.