Am fost aseara la o tura de Brasov, insotit de Slipknot. Si ne-am oprit in Livada. Mai o tigara, mai un misto, chestii de astea. Si am descoperit eu ca in Livada sunt cateva parcari dedicate motociclistilor. Oau, foarte tare. Mno, si fumam noi fara probleme, barfeam, alea alea si parcheaza langa noi in parcarea moto un cocles autohton. Si ce sa vezi! Nenea comunitaru’, care se ocupa cu vegherea locurilor de parcare, sare pe el: Nu lasati masina aici. Coclesu’ (posesor de bemveu, of course): De ce? Nu mai sunt locuri de parcare aici? Uite, e marcat. Nea comunitaru’ replica: Ba da, dar sunt de motocicleta. Mno, foarte fain, si-a carat ala bemveu’ la mama dracu’. S-a ofticat, desigur, pentru ca daca il lasa acolo putea fi admirat de toti trecatorii. Mno ghinion, coclesule. Faza tare e ca situatia s-a repetat de cateva ori si cu alti soferi. Hai ca incepem sa ne miscam, as putea spune. Insa am plecat din Livada si ne-am intors vreo ora mai tarziu. Nenea comunitaru’ plecase la un susu sau la o tigara. Nu mai pazea nimeni acolo si isi faceau toti de cap. Ca la stana fara caini. Mai barfind noi, pe acolo o trecut o cunostinta de a mea. Pe numele ei de scena Anqa. Mno si schimband vreo doua replici, mi-a zis ca mama ei o printat un anume Shit da criza, cu scopul de a fi afisat la avizierul firmei. Mno, draga Anqa, am si uitat sa ii mai injur pa aia doi conservari care mi-au taiat calea in mod nesimtit, de mandru ce eram. Parerea mea sincera e ca e un shit. Acu’ nu pot decat sa ma bucur daca place.
Respect!

Update:

Ca de obicei, cand sunt de tura, am grup. Si, ca de obicei, tre’ sa stea organizatorii pa capul meu. Lege! Si cum statea organizatoarea pa capu’ meu, imi zice ca tre’ sa mai ajunga nu stiu ce “Country manager”. Mno, pa mine ma cam dispera denumirile astea… “Cleaneanig manager” si “Head waiter” and shit. Si am intrebat-o ca cam ce inseamna asta, country manager… Manager da la tara? S-o uitat urat la mine, o zis un “bine ma” si s-a facut nevazuta. :)) Bine ca nu imi mai sta pe cap.
Controller/It/guard ( si ce dracu’ oi mai fi p-acilea) manageru’ out

Categories: Uncategorized

2 Comments

Pasagera · December 3, 2009 at 9:58 pm

Organizatorii astia nu prea au simtul umorului… De fapt, pe ce ton i-ai pus intrebarea? 😛

Pasagera · December 3, 2009 at 10:04 pm

P.S.: La firma unde lucrez eu, suntem vreo 3 project manageri! Ba nu, exista un project manager si vreo 3 team leads! Ba nu, suntem 3 team manageri… sau… nu mai stiu… Oricum, atata vreme cat suntem manageeeeeriii… 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.