Pentru ziua de duminica se planuise un gratar sau o iesire mai lunguta, asa ca de sfarsit de sezon. Dupa multe planuri si idei, ne-am hotarat sa mergem la barajul de la Siriu – 75 de kilometri dus. Ne-am strans, ca de obicei, in Livada Postei la 10:30. Ma rog, la ora stabilita erau acolo doar Bonu si prietena lui. La 10:45 a ajuns si Matrix, eu cu Pasagera la 11.10, Slipknot dupa mine si ultimul a ajuns Gxg cu prietena lui. Dupa ce ne-am intins la vorba total aiurea si fara rost am hotarat sa ne caram. Matrix a plecat putin inainte pentru ca era un pic de urcat si trebuia sa aiba un mic avans. Dupa ce am cumparat una-alta de-ale gurii am purces la drum cu totii. Cat de frumos arata patru scutere frumos aliniate in formatie de card de nu-stiu-ce. Pentru ca iar am uitat sa mergem in coloana sau in zig zag. In sfarsit, am mers teava pana pe Predelut unde ne-am oprit pentru putin timp. Nu il ajunsesem pe Matrix si eu imi faceam probleme ca poate a gresit drumul si a luat-o in alta directie. Gxg l-a sunat si am aflat ca era putin mai in fata. Am plecat, l-am ajuns si am pornit spre Intorsura Buzaului. Ne-am regrupat in Petromul de acolo, unde am injurat vreo cativa conservari care nu aveau loc de scuterele noastre. Las’ ca o sa fac eu tot posibilul ca la urmatoarea intalnire cu plimbare sa fim vreo douaj’ de scutere, sa vad eu care mai caraie ceva sau care mai claxoneaza aiurea. Mama lor de frustrati imbecili. In sfarsit, am bagat ceva gaz si ne-am continuat drumul. Ne-am mai oprit in Crasna pentru a ne trage sufletele. Imi aduc aminte ca m-am alergat cu un bucurestean, sofer de linie dreapta. Cand avea drum drept, mergea cu 130 si in curbe reducea pana la 50 la ora. O foca.  Ne-am continuat drumul, pe asfalt proaspat, ne-am mai oprit sa facem poze, sa vizitam nu stiu ce cimitir al nu stiu caror eroi, am ajuns la destinatie si ne-am pozat si acolo. Cand ne-am intors, dupa iesirea din judetul Buzau erau niste masute din beton. Am poposit acolo si ne-am mancat merindea, in miros de primavara. Dupa “masa” am plecat spre casa. Ne-am mai luat la un race cu niste scuteristi. Pana mea, m-am enervat cand m-au depasit cu linguritele lor 😀 si am mai facut un popas pe Predelut. Pe urma am ajuns in Brasov si am poposit la “4 amici” servind o berica, un snitel si alte alea. Pe urma ne-am luat la revedere si asta a fost. Companie frumoasa, drum liber, timp frumos. La mai mare! Le multumesc Pasagerei si lui Matrix pentru poze 😀

Asfalt uscat si vara vesnica!

Categories: Uncategorized

2 Comments

Bunica · September 29, 2009 at 11:20 pm

frumoasa plimbarea doar ca ne-am oprit (adica noi, fara tine, ca tu ai stat ca foca sa pazesti scuterele. sa stii ca am vazut ce ai admirat pe ascuns scuterul rosu cat am fost plecati sa vedem oase si cruci.)
cimitirul ala e cimitirul eroilor din primul razboi mondial. (material didactic aici http://www.once.ro/carti/Eroi%20si%20morminte_vol%20II/014%20Mircea%20Tanase.pdf ).

Pasagera · October 2, 2009 at 11:30 am

Frumooooooooos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.