Am descoperit un comentariu pe blog. Astepta cuminte aprobarea. Comentariul a fost adaugat de cel care de multe ori m-a jignit si porcait pe forumuri si nu numai. Este vorba despre candidatul virtual la Presedintie. Dupa ce am aprobat comentariul lui, am vorbit pe mess si ne-am dat intalnire in Livada Postei. Sa discutam, sa vedem care e problema, ce are cu mine si ce am cu el. Chestii de gen. Am incheiat discutia si mi-am vazut de ale mele. Am plecat sa ma tund si sa caut niste pantofi. Aia pe care ii am au cam cedat. De tuns m-am tuns, insa pantofi nu prea am gasit. Nici macar nu am probat. Apoi m-am intors acasa si, din toata saracia, mi-am comandat o pizza si m-am bagat la un film, doua. Dupa ce am halit pizza aia si am terminat de vazut filmele, numai bine s-a facut ora 7 si am cam tirat la intalnire. M-am intalnit cu omul si am hotarat sa vorbim la Belvedere. Asa romantic :)). Discutia a decurs fara probleme si se pare ca vor inceta porcaielile reciproce si porcaielile care implica CSBv. Bineinteles ca in tot timpul in care am discutat m-au sunat focili din club. Multamesc da grija de care dati dovada ba, totul a decurs ok, chill.
Am teminat de discutat si am plecat spre casa. Am ajuns si acasa si, dupa doua episoade de Seinfeld, am bagat un somn de toata frumusetea. Care a fost tulburat de alarma. Asa ca m-am trezit cu fata de: “Iar la munca, in crusea ma-sii” (reclama aia de cacao de la Nivea). Dupa ce am fost la baie cu fata aia, mi-am luat fata de “Hai calare”, am mai luat si fata de “Cedeaza trecerea, in gatu’ …” , pe urma am luat si fata “Sa ma frec pa ei de militieni”. Pentru ca stateau tirati din nou, pe dupa copaci, asteptand vreun luzar care calca linia continua. Noroc ca eu am terminat depasirea aia fantoma o curba mai jos :D. Am ajuns si la munca deranjat de frunzele morcovului care iesea de undeva. E al dracului de ud DN1. Nu stiu ce pana mea fac astia de la drumuri si poduri. Cred ca se pipi pe el – se stie ca pipilica contine saruri. Banuiesc ca de aia e ud tot timpul pe jos. Cand am mers in alte directii nu era ud drumul. In sfarsit, am ajuns si la munca, am introdus agregatu’ in garaj si mi-am luat fata de “Bine ati venit, ‘tu-va-n…” pentru ca imi intra grup, de romani. O sa am o zi super.
In alta ordine de idei, cred ca maine cobor fara agregat, am niste planuri care nu il implica. Deci asteptati-va la un post super despre transportul in comun din Romanica.
Pace!

P.S. Asa cum i-am spus si omului cu care am rezolvat “problemele” live, scriu si aici. Postez porcaieli despre unul si altul pentru ca nu am avut ocazia sa discut cu ei. Daca as fi discutat, nu ar fi ajuns tot felul de rahaturi aici. So, let’s god damn talk. Daca nu am cu cine discuta, imi urc parerea aici. Si multora nu le convine… oare de ce?
Respect!


1 Comment

anothergxg · November 28, 2009 at 3:50 pm

astept cu interes si eu sa rezolv problemele.
de fapt astept sa-si rezolve problemele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.