Lectia de gatit – Ciorba de fasole

Ieri, dupa ce am ajuns acasa, am facut un brainstorming, eu cu Pasagera. Sa iesim in oras sau sa facem ceva de mancare? Un pic mai tarziu am venit cu propunerea: hai sa facem ciorba de fasole! Am eu o problema cu ciorba de fasole, oriunde as merge, trebuie sa mananc. Imi place la nebunie. Si daca tot facem, m-am gandit sa o sun pe mama sa ii cer reteta. Imi amintesc ca facea ea niste ciorbe de fasole… mancam cate trei farfurii :D. Zis si facut, o sun pe mama, ea nu o raspuns… no damn. Hai sa cautam pa net. Retetele gasite pe net erau cam ciudate, insa nu e bai. Suna telefonul, la capatul firului era mama. Ii spun de ce am sunat si incepe sa rada. Totusi imi da reteta, o notez, ii multumesc frumos si inchid. Impreuna cu Pasagera facem lista de cumparaturi si o stergem spre Kaufland. De acolo am cumparat cele necesare pregatirii ciorbei. Ne-am intors acasa (depasind viteza legala, bineinteles) si ne-am apucat de gatit. Au trebuit taiate legumele. Apropo, mai jos puteti observa cum se taie ceapa fara a plange 😀 Pe urma am fiert fasolea si ciolanul, separat si am aruncat prima apa. Apoi am curatat carnea de pe ciolan, am pus-o alaturi de fasole, am adaugat legumele si am fiert muuult timp. La sfarsit am adaugat rantasul si un pic de tarhon. Rezultatul? Pai nu pot sa va zic daca a fost buna. Insa va zic ca eu am mancat 3 farfurii si Pasagera 2,5. Adica mai mult de jumatate din cat a iesit. A iesit buna au ba? Nu dau reteta 😀
Asfalt uscat!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lectia de gatit – Ciorba de fasole

  1. Matrix says:

    Nu arata rau deloc…

  2. Shark says:

    La Trei Brazi imi ziceau clientii: “Ce bine arata papanasii!” Eu replicam: “Daca ar fi si buni…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *